Η Εταιρεία

Στην Κ&Α Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. λειτουργούμε πάντα με αξιοπιστία, συνέπεια και ταχύτητα παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις οικονομικής διαχείρισης, φορολογικού σχεδιασμού, οργάνωσης και λογιστικής παρακολούθησης της επιχείρησής σας.

Με υπηρεσίες όπως business two business ενισχύουμε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Με την πολυετή εμπειρίας μας στην λογιστική παρακολούθηση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, διεθνή χώρο των ναυτιλιακών και παραναυτιλιακών επιχειρήσεων δημιουργούμε θετικά αποτελέσματα για τον πελάτη.

Στόχος μας, οι μακροχρόνιες συνεργασίες, κάτι που επιτυγχάνεται μέσα από την εμπειρία, την μεθοδικότητα και την βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Μέσα από το πέρασμα των χρόνων έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών εταιρειών του ιδιωτικού και δημόσιου χώρου και ειδικότερα της ναυτιλίας, της ακτοπλοΐας και του yachting.

Η Κ&Α Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. δυναμικά αναπτύσσεται και επεκτείνει τις συνεργασίες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και επίτευξη των στόχων της, με επίκεντρο το όφελος του πελάτη.

Η Ομάδα μας

Η Κ.& Α. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. απαρτίζεται από δυναμικά στελέχη και αξιόλογους επιστήμονες οι οποίοι διακρίνονται για την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό τους. Όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας μας είναι κάτοχοι πτυχίων από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού και γνώστες της αγοράς με εμπειρία ώστε να εξασφαλίζουν στους πελάτες μας, τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους λογιστές, αξιόπιστους συμβούλους και επιτυχημένους επαγγελματίες οι οποίοι λειτουργούν με μεθοδικότητα και συνέπεια ώστε να ανταποκρίνονται άριστα στις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τους αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες μας.

Ο Σκοπός μας

Η Κ.& Α. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και βαθιάς γνώσης του αντικειμένου.

Σκοπός είναι η αρτιότερη παροχή υπηρεσιών και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.
Η αύξηση κερδοφορίας των πελατών μας είναι για την Κ & Α Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. επιβράβευση.
Η εταιρεία μας, είναι ο καλύτερος σύμμαχος, στην προσπάθεια σας για ευημερία.

Πιστοποιήσεις

Η Κ.& Α. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. είναι πιστοποιημένη να παρέχει οικονομοτεχνικές μελέτες και είναι μέλος στους ακόλουθους οργανισμούς:

  • Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος
  • Εμπορο-βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά
  • Ελληνο-Ουκρανικό Επιμελητήριο της Ελλάδος

Δείτε τον αριθμό ΓΕΜΗ και το ΑΦΜ εδώ

Άδεια εταιρείας