Χαιρετισμός Προέδρου

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί φίλοι,

Μεγάλωσα στον Πειραιά, με σπουδές στην Αγγλία. Είμαι κάτοχος ΒΑ(Hons) Economics και μεταπτυχιακού MBA Finance.

Μέλος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, με άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος, άδεια Λογιστή Α’ τάξης και φοροτεχνικού. Επίσης, είμαι πιστοποιημένος Ορκωτός Ελεγκτής.

Στην εργασιακή μου θητεία υπήρξα Σύμβουλος και Προϊστάμενος Λογιστηρίου σε μεγάλες εταιρείες. Επίσης, διετέλεσα Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών σε γνωστό πολυεθνικό όμιλο, με θυγατρικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ναυτιλιακών υπηρεσιών.
Διετέλεσα διαχειριστής Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Γ.Κ.Π.Σ., με συνεργασίες όπως τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. – TEKKAN, το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας, δήμους και υπουργεία.

Μέσα από την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, εντόπισα την ανάγκη της ελληνικής αγοράς για την παροχή ολοκληρωμένων, κάθετων συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών, σε διεθνή πρότυπα.
Παρέχοντας υπηρεσίες φορολογικού σχεδιασμού προστατεύουμε την επιχείρησή σας από περιττούς φόρους.

Με υπηρεσίες όπως Β2Β, ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα σας, με τις συνεργασίες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανοίγουμε νέους ορίζοντες για το αύριο.

Σήμερα, μαζί με τους συνεργάτες μου, υποστηρίζουμε τον Έλληνα επιχειρηματία σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του, μένοντας πιστοί στις αξίες μας.

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στον κόσμο της ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕ

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε και από κοντά, τα στελέχη μας.

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Ν. Κοκκινιώτης
Copyright © unibyte.gr